IŠČETE:

Trajnostno vrtnarjenje: riževe pleve v substratih nadomeščajo perlit

Substratov za vzgojo vrtnin in rož v loncih še zdaleč ne predstavljata le zemlja ali humus, temveč so mešanica različ...

Preberite več >

To se zgodi, če v cvetlični lonček zakopljete celo jajce

Prihodnjič, ko boste v cvetlične lončke sadili nove rastline, v njihovo zemljo zakopljite jajce.

Preberite več >

6 stvari, s katerimi si na vrtu delate medvedjo uslugo

Potem ko smo pred časom pisali o sonaravnih pristopih na vrtu, bi vas radi opozorili še na postopke, s katerimi škodi...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Rešimo prst, poskrbimo za prihodnost

Minuli torek sem skupaj z večstoglavo množico navdušencev večer preživela v naravnost fantastični družbi. V družbi čl...

Preberite več >

Kako preprečimo nenadno smrt sadik

Veliko vrtičkarjev v tem času vzgaja sadike vrtnin in cvetic. Včasih se zgodi, da male rastlinice v dnevu ali dveh pr...

Preberite več >

Kolumna: Da ne zavozim v jarek

Ne spomnim se, kdaj so me začele tako zanimati rastline. Resda nas je oče za novo leto vodil gledat, ali so ob potoku...

Preberite več >

Posvojite do okolja prijazne vrtnarske tehnike

Za vse, ki že imate svoj vrt ali ga načrtujete, je prednost odločitev za ekološki način vrtnarjenja. Ta ni le stvar n...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Čas za pregled leta

Prve dni v novem letu vedno namenim malemu (ali malo večjemu) pregledu minulega leta in načrtom za naprej. Prečešem v...

Preberite več >

Biodinamično vrtnarjenje: Temelj so desetletja poskusov

Biodinamika je nadgradnja ekološkega načina pridelovanja hrane. Je filozofija, metoda pridelave, katere začetnik je a...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE