IŠČETE:

  • 21. 3. 2019

VIDEO: Obrezovanje podaljšuje rodno obdobje drevesa

Spomladi je najpomembnejše opravilo v sadovnjaku rez sadnega drevja, v vrtičkarskem jeziku obrezovanje. Z njim določi...

Preberite več >

Vrtna svetovalnica: Cepljenje, bavarski kivi in deževniki

Vse do junija bomo v Vrtni svetovalnici v sodelovanju z agronomi Kluba Gaia odgovarjali na vaša vprašanja s področja ...

Preberite več >

VIDEO: Breskev naj se nam pri rezi ne smili

Zdaj je čas pravi za spomladansko rez breskve. Če poznamo zakonitosti njene rasti, je ni težko obrezati. Načeloma je ...

Preberite več >

Vrtna svetovalnica: Težave v sadnem vrtu

Vse do junija bomo v Vrtni svetovalnici v sodelovanju z agronomi Kluba Gaia odgovarjali na vaša vprašanja s področja ...

Preberite več >

Prikaz rezi na Brdu pri Lukovici

V poskusnem sadovnjaku Kmetijskega inštituta Slovenije (KIS) na Brdu pri Lukovici prirejajo v soboto, 9. marca, prakt...

Preberite več >

Setveni koledar – marec 2019

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

Zastavite vprašanje vrtnarskemu svetovalcu

S prihodnjo številko naše priloge, ki bo izšla 6. marca, začenjamo vrtno svetovalnico, v kateri bomo s pomočjo stroko...

Preberite več >

Na velikost sadnih dreves vpliva podlaga

Če si podrobno ogledate sadiko sadnega drevesa, boste hitro ugotovili, da je sestavljena iz nadzemnega dela, ki določ...

Preberite več >

V dunajskih šolah in vrtcih vsaj polovica ekoloških živil

Mesto Dunaj je delež ekološko pridelane hrane na jedilnikih vrtcev in šol s sedanjih 40 povečalo na 50 odstotkov. Pol...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE