IŠČETE:

Kolumna Jerneje Jošar: Ne prehitevajte s setvami na prosto

Pomlad prihaja, a le počasi. Obeta se nam še deževja, torej bo treba z deli na vrtu še počakati. A kljub temu si lahk...

Preberite več >

Kaj je mikrozelenjava in kako jo gojiti

Mikrozelenjava se od gojenja kalčkov razlikuje po tem, da rastlinice pustimo rasti, da poženejo prve prave liste, med...

Preberite več >

Setveni koledar – marec 2023

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

Velika Britanija uvaja količinske omejitve pri nakupu zelenjave

Razlog za omejitve nakupov na Otoku naj bi bilo pomanjkanje zelenjadnic.

Preberite več >

Vrtnarski nasveti: Čas je za domače sadike

Z malo truda lahko pridelamo sadike kar doma. Seveda jim moramo zagotoviti prave rastne razmere in kakovostno zemljo,...

Preberite več >

Kmetijski pridelki dražji za četrtino

Cene kmetijskih pridelkov pri pridelovalcih so bile v zadnjem četrtletju lani za 24,9 odstotka višje kot v enakem obd...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Z dobrim načrtom lažje v novo sezono

Nekaj dni nazaj dobim klic znanke Maje, s katero se nisva videli že mnogo let.

Preberite več >

Setveni koledar - februar 2023

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

Zdaj je čas za gojenje kalčkov in poganjkov

Verjetno ste že slišali izraz mikrozelenjava. V finih restavracijah jo uporabljajo več ali manj zgolj za dekoracijo. ...

Preberite več >

To storite, preden sneg začne zmrzovati

Sneg z dreves in živih mej otresamo, dokler še ni primrznjen na rastline.

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE