IŠČETE:

Zimska vrtna opravila

Z decembrom se začnejo trije zimski meseci (december, januar, februar), ki na vrtu veljajo za čas počitka. Kljub temu...

Preberite več >

Amarant – prihodnje leto ga lahko na vrtu pridelate tudi sami

Ste med iskanjem živil z veliko prehransko vrednostjo vzljubili amarant, ki ga lahko skuhate kot kašo ali ga kot drob...

Preberite več >

Biodinamika: Kmetija Majnika odprta tudi za izobraževanje

V Sloveniji je veliko majhnih kmetij, o katerih je razširjeno mnenje, da z dejavnostjo ne morejo preživeti lastnikov,...

Preberite več >

Setveni koledar – november 2022

V biodinamičnem setvenem koledarju Marije Thun so podatki o primernem času za delo z rastlinami na voljo za vsak dan ...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Prihodnjo sezono bo moj vrt spet takšen!

Se spomnite, kako smo včasih ob dnevu spomina na mrtve iz omar potegnili debele zimske jakne in plašče? Letos pa nena...

Preberite več >

7 nasvetov za jesensko sajenje česna

Česen je med zadnjim vrtninami, ki jih jeseni posadimo na gredice. Z njim ne hitimo, saj ne pomeni prednosti, da bi p...

Preberite več >

Letos več težav pri kisanju zelja in repe

Domače kisanje zelja je v slovenskih gospodinjstvih priljubljeno, tudi tam, kjer zelja ne pridelujejo doma. Ker je le...

Preberite več >

Gnojenje: S hlevskim gnojem najpozneje do konca oktobra

Na vrtovih prazne zelenjavne gredice gnojimo jeseni le, če nameravamo uporabiti hlevski gnoj. Tega moramo vkopati v t...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Vrt brez cvetlic ni vrt

Vsako jesen se moja zelena hiška na vrtnariji spremeni v hiško tulipanov in narcis. Seveda ne cvetočih. Police se nap...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE