IŠČETE:

Biodinamična pridelava: Organske snovi v tleh ne smemo izgubiti

Obisk Jarenine na obronkih Slovenskih goric in razgled na pomladno ozelenelo gričevnato pokrajino sta bila lepo doživ...

Preberite več >

Čakajoč na pomlad: Kaj napovedujejo stare ljudske modrosti

Ljudje so bili nekdaj veliko bolj odvisni od vremena in narave kot danes. Z opazovanjem različnih pojavov so ustvaril...

Preberite več >

Arhitekturni izziv: Nova organizacija kuhinje

Tokrat se na nas obrača bralka, ki si želi prenoviti kuhinjski kot. Kuhinja je prostor, ki mu ljudje posvečajo različ...

Preberite več >

Kako gojimo začimbnice v kuhinji

Ste tudi vi med ljubitelji rastlin, ki se pozimi radi posvečajo zelenim spremljevalkam v bivalnih prostorih? Če ste p...

Preberite več >

Anthony Hopkins v času karantene oblikoval kolekcijo sveč

Slavni igralec Anthony Hopkins je predstavil kolekcijo dišečih sveč, razpršilcev dišav in spolno nevtralnih dišav.

Preberite več >

Kdaj in kako zamenjati ogrevalni sistem

Mnoga gospodinjstva pri nas se šele s prihodom hladnejših dni začnejo posvečati menjavi ali izboljšavi ogrevalnih nap...

Preberite več >

Niko Kralj: Od igrač do kozolcev

Danes bi stoti rojstni dan praznoval Niko Kralj (1920–2013), pionir in utemeljitelj slovenskega industrijskega obliko...

Preberite več >

Prezračevanje in klimatizacija v času epidemije

Epidemija novega koronavirusa je vplivala na mnoga z bivalnimi navadami, bivalno klimo in napravami povezana vprašanj...

Preberite več >

Vrtnarski slovarček za začetnike, 1. del

Odločili ste se, da boste začeli vrtnariti, nakupili osnovno orodje, vleče vas v vrtnarijo po seme in sadike, a prej ...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE