IŠČETE:

5. december - svetovni dan tal

Ob današnjem svetovnem dnevu tal Organizacija ZN za hrano in kmetijstvo (FAO) v ospredje postavlja pomen tal za pride...

Preberite več >

Tlaki: Izdelava preprosta, popravljanje napak pa skoraj nemogoče

Tlak je sestavljena konstrukcija, ki mora prenesti statične in dinamične obremenitve uporabe. Vedno ga delamo na kons...

Preberite več >

Listje na trati še lahko zdrobimo s kosilnico

V zadnjih letih se je pri oskrbnikih trat uveljavilo mulčenje odpadlega listja s kosilnico, tako da drobir ostane na ...

Preberite več >

Pri dolgoročnem reševanju ogrevanja in hlajenja ni prostora za kompromise

Energetska in okoljska kriza sta povpraševanje po učinkovitejših načinih ogrevanja in hlajenja povečali za nekajkrat....

Preberite več >

Gnojenje: S hlevskim gnojem najpozneje do konca oktobra

Na vrtovih prazne zelenjavne gredice gnojimo jeseni le, če nameravamo uporabiti hlevski gnoj. Tega moramo vkopati v t...

Preberite več >

'Julijana' preko spletne strani

Mrzla tla

Pozdravljeni,v dnevni sobi se soočamo s težavo mrzlih tal. Prostor je bil prvotno urejen za druge namene in so na tleh ploščice. Zanima nas, kako l... Več >

Oddajte nasvet >

Razlog, zakaj bi morali med vratca pomivalnega stroja zatlačiti brisačo

Pomivalni stroj nam v kuhinji prihrani veliko časa, njegova prednost pa je tudi ta, da nam posode ni potrebno sušiti ...

Preberite več >

Trik, kako brez dodatnega dela tla očistiti bolj temeljito

Vsake toliko časa je treba pomiti tudi tla. Danes pišemo o drobni spremembi pri tem gospodinjskem opravilu, ki bo nar...

Preberite več >

Kolumna: Zgledi z drugega konca sveta, ki jih lahko s seboj prinesemo z dopusta

Presenetljivo, kako lahko ogromna množica posameznikov deluje tako sinhrono kot v Južni Koreji.

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE