IŠČETE:

V Nemčiji obujajo starodavna žita

Nemški znanstveniki z univerze Hohenheim v Stuttgartu nameravajo s pripravo 3000 štruc kruha testirati lastnosti star...

Preberite več >

Biodinamika: Bistveno je spoštovanje do zemlje

»Narava dela svoje. Proti njej ne moreš nič. Nekaj gre, nekaj ostane. Letos smo zaradi pozebe brez sadja, ampak gled...

Preberite več >

Letošnji pridelek žit večji kot lani, na njivah še naprej prevladuje koruza

Kmetijski pridelovalci so letos pridelali 168.000 ton krušnih strnih žit, kar je za 3,8 odstotka več kot lani, pridel...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE