IŠČETE:

Letos več težav pri kisanju zelja in repe

Domače kisanje zelja je v slovenskih gospodinjstvih priljubljeno, tudi tam, kjer zelja ne pridelujejo doma. Ker je le...

Preberite več >

Zelje in repo kisamo jeseni zaradi temperatur

Z domačim kisanjem zelja in repe se pri nas ukvarja več ljudi, kot jih ti vrtnini prideluje. Izbira teh živil v trgov...

Preberite več >

Kislo zelje po svetu

Eno najbolj znanih zgodovinskih dejstev, ki se navajajo o kislem zelju, je, da so ga ladje pomorščaka Jamesa Cooka me...

Preberite več >

Paradižnikovo seme bo boljše, če ga bomo očistili s fermentacijo

V zadnjem času je precej vrtičkarjev izrazilo željo, da bi pisali o pravilnem shranjevanju paradižnikovega semena, da...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE