IŠČETE:

Da nam bo sivka uspevala

Ker sivka izvira iz sredozemskih krajev, ji celinske zime lahko tudi škodijo. Pri izbiri sadike se lahko najbolj zane...

Preberite več >

Dva tisoč ton paradižnika s prekmurske ravnice

Mlada prekmurska agronoma Dejan Šumak in Marin Žigo sta uresničila idejo o pridelavi večje količine paradižnika na pr...

Preberite več >

Novost na tržišču: elektronske lončnice

Si predstavljate ljubek miniaturni vrtiček v stanovanju, ki bi uspeval, brez da bi ga morali zalivati, gnojiti in osk...

Preberite več >

Zahtevne, a mamljive

Le kdo si predstavlja poletje brez sočnih breskev in nektarin? Zgodnje sorte breskev so na Primorskem že začele zoret...

Preberite več >

Češnje: Od ranih do poznih

Češnje so prvi svež sadež v sezoni. Prve so najslajše in najboljše, čeprav lastnosti plodov precej zaostajajo za last...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE