IŠČETE:

Plodovi s pečatom pozebe so dobri

»Na mojih hruškah so številni sadeži čudnega videza, čez sredino se vleče pas hrapave kožice. Za kakšno bolezen gre i...

Preberite več >

Redčenje plodičev na sadnem drevju šele tretji teden junija

Namen junijskega ročnega redčenja plodičev na sadnem drevju je, da pridelamo debelejše in bolj zdrave sadeže. Medtem ...

Preberite več >

Sajenje sadnega drevja: Prednost odpornim sortam

Bliža se čas jesenskega sajenja sadnega drevja. Z nakupom sadik ni treba hiteti, saj je priporočljivo, da posebno tis...

Preberite več >

Jabolka, hruške, slive: Izberite odporno sorto

V času, ko se breskve že poslavljajo, ljubiteljski sadjarji, ki so nasad zastavili tako, da je zoreče sadje v njem če...

Preberite več >

Predavanje o starih sortah jablan in hrušk

Ste vedeli, da so nekdaj bobovce še posebej radi sadili ob cestah in na odročnih travnikih? Plodovi jablan, na katere...

Preberite več >

Priokus starinskosti v družbi s hruško

Ste vedeli, da se je pridelava hrušk v Sloveniji v poldrugem desetletju kljub njihovi priljubljenosti zmanjšala za dv...

Preberite več >

Zrela hruška pade sama

Zgodovina pridelave hrušk pri nas je povezana z začetkom kultiviranja posameznih sadnih vrst, sortiment te sadne vrst...

Preberite več >

Predavanje o starih sortah hrušk

Hruške so bile še pred stoletjem pri nas bolj priljubljen sadež, kot so danes, ko od sadnih vrst dajemo prednost jabo...

Preberite več >

Sadni vrt v maju

Sadjarji smo imeli to pomlad kar nekaj smole, saj je zaradi toplega marčnega vremena narava nekoliko pohitela s prebu...

Preberite več >

Hruške v Sloveniji: sadež, ki je prava sladica

V zvezi s prehransko samopreskrbo Slovenije je zanimiv podatek, da smo lahko približno zadovoljni le z deležem doma p...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE