IŠČETE:
Korenovke in gomoljnice so pozimi redno na mojem jedilniku. Zelenjava, ki jo lahko pripravimo na tisoč načinov, je tu...
Preberite več >Strniščno repo, podzemno kolerabo in črno redkev, ki jih sejemo do srede avgusta, čez zimo pustimo kar na gredah in j...
Preberite več >Vse tri oblikujejo podzemni del v velike gomolje oziroma korene. Vse tri so polne vitaminov in mineralov in mnogokrat...
Preberite več >Kakije sem že od otroštva povezovala s hladnimi in kratkimi dnevi, časom, ko je zima s snegom trkala na vrata. Letos ...
Preberite več >Ponekod je prejšnji teden že ponagajala slana. Tanka bela koprenica se je zgodaj zjutraj razprostirala po trati. Vidn...
Preberite več >Mnogi, ki me poznajo in vedo, da se prehranjujem malo drugače kot večina, da jem samo sezonsko zelenjavo, me sprašuje...
Preberite več >Korenovke uporabljamo v kuhinji vse leto. Razen ob vzniku vrtičkarjem ponavadi ne povzročajo večjih težav. Dobro se o...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.