IŠČETE:

V Nemčiji obujajo starodavna žita

Nemški znanstveniki z univerze Hohenheim v Stuttgartu nameravajo s pripravo 3000 štruc kruha testirati lastnosti star...

Preberite več >

Živila, ki ne sodijo v hladilnik

Včasih se nam zdi najbolj varno vso nakupljeno hrano pospraviti v hladilnik, a s tem nič bolj ne skrbimo za svoje zdr...

Preberite več >

Lesarji so mesili kruh

Dijaki Lesarske šole Maribor so v minulih dneh spoznavali vrste žit in možnosti, ki jih žita ponujajo vsem, ki imajo ...

Preberite več >

Nada iz Ljubljane po običajni pošti

Kruh iz polnozrnate moke

Ali mi kdo lahko svetuje, kako naj spečem kruh iz polnozrnate moke, da se ne bo drobil?

Oddajte nasvet >

Marjana z Bizeljskega po običajni pošti

Kruh brez ogljikovih hidratov

Zelo rada prebiram vašo rubriko, v kateri si bralci med seboj pomagajo z različnimi informacijami. Tudi jaz potrebujem vašo pomoč. Sem diabetik. Re... Več >

Oddajte nasvet >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE