IŠČETE:
Nemški znanstveniki z univerze Hohenheim v Stuttgartu nameravajo s pripravo 3000 štruc kruha testirati lastnosti star...
Preberite več >Včasih se nam zdi najbolj varno vso nakupljeno hrano pospraviti v hladilnik, a s tem nič bolj ne skrbimo za svoje zdr...
Preberite več >Dijaki Lesarske šole Maribor so v minulih dneh spoznavali vrste žit in možnosti, ki jih žita ponujajo vsem, ki imajo ...
Preberite več >Nada iz Ljubljane po običajni pošti
Ali mi kdo lahko svetuje, kako naj spečem kruh iz polnozrnate moke, da se ne bo drobil?
Marjana z Bizeljskega po običajni pošti
Zelo rada prebiram vašo rubriko, v kateri si bralci med seboj pomagajo z različnimi informacijami. Tudi jaz potrebujem vašo pomoč. Sem diabetik. Re... Več >
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.