IŠČETE:

5 nasvetov, kako biti trajnosten v kuhinji

Kaj pravzaprav pomeni, ko rečemo, da se nekdo ravna po načelu trajnosti? Morda se ne zavedate dovolj, a prav z vsako ...

Preberite več >

Vsak Slovenec lani v povprečju proizvedel 489 kilogramov odpadkov

V Sloveniji je lani nastalo manj odpadkov kot v letu prej, ugotavlja državni statistični urad. Manj je bilo odpadkov ...

Preberite več >

Ločevanje odpadkov je na Japonskem svojevrstna umetnost

Na Japonskem morajo prebivalci ločevati svoje odpadke tudi na deset ali več kategorij, pri tem morajo večinoma očisti...

Preberite več >

V zabojnikih za odpadno embalažo še vedno veliko odpadkov, ki ne sodijo tja

Nedavna akcija mariborskega komunalnega podjetja Snaga, v okviru katere so podrobneje pregledali vsebino zabojnikov z...

Preberite več >

Ko obiščete zbirni center, bodite strpni in potrpežljivi

Zbirni centri po Sloveniji so odprti, sproščen je tudi odvoz kosovnih odpadkov in zelenega odreza. Upoštevati je treb...

Preberite več >

Odpadke že ločujemo, pri ponovni uporabi pa še šepamo

Količine komunalnih odpadkov so se glede na prejšnje leto povečale za skoraj štiri odstotke, kažejo podatki Statistič...

Preberite več >

Prebivalec Slovenije lani proizvedel 17 kilogramov več odpadkov

V Sloveniji je lani nastalo skoraj 8,4 milijona ton odpadkov. Povprečen Slovenec je proizvedel okoli 495 kilogramov k...

Preberite več >

Švedsko mesto, ki prisega na mavrično recikliranje odpadkov

Švedsko mesto Eskilstuna, eno uro vožnje z vlakom oddaljeno od prestolnice Stockholm, je v sedemdesetih letih prejšnj...

Preberite več >

Na ekoloških otokih še prepogosto odpadki, ki ne sodijo tja

Kljub možnosti brezplačne oddaje komunalnih odpadkov v zbirnih centrih se še vedno dogaja, da se na ekoloških otokih ...

Preberite več >

Na svetu se na leto nabere za 800.000 olimpijskih bazenov smeti

Prebivalci sveta na leto ustvarijo približno 2,1 milijarde ton komunalnih odpadkov, s katerimi bi lahko napolnili 800...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE