IŠČETE:

'Ivanka' preko spletne strani

Marmelada

'Sadje je dobro obrodilo, zato sem iz njega skuhala marmelado. Ker jo je za domačo uporabo preveč, me zanima, če kdo ve, kam bi jo lahko prodala. G... Več >

Oddajte nasvet >

Ivanka preko spletne strani

Marmelada

Letos je sadje dobro obrodilo. Ker pa mi ga je bilo škoda zavreči, sem iz njega kuhala marmelado. Sedaj pa jo je preveč za domačo uporabo. Č... Več >

Oddajte nasvet >

ivanka preko spletne strani

Marmelada

Letos je sadje dobro obrodilo. Zato sem skuhala za domače potrebe malo preveč marmelade. Če koga zanima, me lahko kontaktira na tel. 040351280. Lep... Več >

Oddajte nasvet >

Živila, ki ne sodijo v hladilnik

Včasih se nam zdi najbolj varno vso nakupljeno hrano pospraviti v hladilnik, a s tem nič bolj ne skrbimo za svoje zdr...

Preberite več >

Vkuhavanje sadja in zelenjave: ob letu zavrzite lanske shranke, začnite uživati

Sadje in zelenjava sta vir številnih človekovemu zdravju koristnih snovi. Žal nista obstojna toliko časa, kakor bi si...

Preberite več >

Shranjevanje in konzerviranje pridelkov: eksperimentiranje in tradicija

Še malo in za bruce se bo začelo novo poglavje: poleg privajanja na študijski režim za mnoge od tistih, ki bodo vsaj ...

Preberite več >

Nuša Ule Maček preko spletne strani

Recept za marmelado

Spoštovani! Pred leti je bralec/bralka v rubriki PISALI STE NAM objavil nasvet, kako pripraviti marmelado iz zrelih bezgovih jagod. Po receptu smo ... Več >

Oddajte nasvet >

Polona po elektronski pošti

Fuge na krušni peči

Imam približno dvajset let staro krušno peč. Skrbi me, ker postopoma odstopajo fuge, včasih pa se iz njih tudi kadi. Ali morda kdo od bralcev pozna... Več >

Oddajte nasvet >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE