IŠČETE:

Zdenka preko spletne strani

Postopek izluževanja oliv v slanici

Glede na fiziološko zrelost oliv, me zanima celovit postopek: koliko % raztopino soli uporabljamo? Na koliko dni zamenjujemo raz. soli? Koli... Več >

Oddajte nasvet >

Oljčna muha že prisotna v plodovih

Inštitut za oljkarstvo pri ZRS Koper opozarja pridelovalce, naj poleg spremljanja oljčne muhe na feromonski vabi pozo...

Preberite več >

Kako vlagamo oljke

Četudi povsem zrele, so oljke, ko jih oberemo, neužitne. Če zagrizemo v svež sadež, ugotovimo, da je silno grenak in ...

Preberite več >

Oljkarstvo: Ročno obiranje zagotavlja kakovost

V Brdih je v zimskih nočeh leta 1929 pokalo kot na fronti. Vztrajnih temperatur pod minus 25 stopinjami Celzija sadna...

Preberite več >

Oljkarji pognali torklje in zavihali rokave

Če marsikje v Sloveniji konec oktobra in začetek novembra po nemškem zgledu imenujejo čas krompirjevih počitnic, za P...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE