IŠČETE:

Silvija iz Radgone po običajni pošti

Vložena paprika

Izgubila sem odličen recept za vloženo papriko, ki je predvideval tudi jabolčni kis. Če mi ga kdo ponovi, mu bom zelo hvaležna.

Oddajte nasvet >

Maruša po elektronski pošti

Vlaganje koruze

Če ima kdo izkušnje z vlaganjem koruze, bi prosila za recept.

Oddajte nasvet >

Gorazd po elektronski pošti

Recept za domačo čokolado

Ko sem bil otrok (okrog leta 1955), je mama delala domačo čokolado, ki pa je bila zelo krušljiva. Ko sem jo po sedanjem receptu naredil sam, sem do... Več >

Oddajte nasvet >

Janez iz Zgornje Dobrave po običajni pošti

Cepljen puding

Ali kdo od bralcev pozna recept za »cepljen« puding?

Oddajte nasvet >

Domači zvarki proti ušem na vrtnicah

Da bi proti ušem na vrtnicah delovale koprive, namočene v vodo, sem pred leti preizkusil. In se prepričal, da vsak do...

Preberite več >

Milica po elektronski pošti

Recept za rum

Bralce prosim za recept za izdelavo domačega ruma.

Oddajte nasvet >

Vera iz Škofje Loke po običajni pošti

Medeno vino

Bralce prosim za recept za pripravo medenega vina.

Oddajte nasvet >

Ondina Lusa preko spletne strani

Recept za odstranitev glivic

Lani je neka gospa v Deluindom svetovala, kako odstraniti glivice. Dejala je, da 25. junija poreže orehe, jih namoči v žganje in za 40 dni postavi ... Več >

Oddajte nasvet >

V znamenju prvih pridelkov

Junij je prvi poletni mesec, vendar so vsaj v prvem delu temperaturna nihanja še vedno tolikšna, da imajo nekatere ra...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE