IŠČETE:
Po ogledih prispevkov na naši spletni strani sklepamo, da se ljubiteljski sadjarji že pripravljate na rez sadnega dre...
Preberite več >Strokovnjaki priporočajo, naj ljubiteljski sadjarji z rezjo drevja počakajo do brstenja, ker pa bi se rad marsikdo na...
Preberite več >Kmalu po jagodah začne zoreti tudi rdeči ribez. Zdrave plodove na domačem vrtu zlahka pridelamo brez kemične zaščite...
Preberite več >Do srede marca je skrajni čas, da porežemo vinsko trto. To vedno počnemo v suhem vremenu, ko še nekaj dni ne bo dežja...
Preberite več >Bohotni grmi hortenzij nas večinoma navdajajo z občutkom nostalgije, povezujemo jih babičimi vrtovi in otroškim čuden...
Preberite več >Zdaj je čas pravi za spomladansko rez breskve. Če poznamo zakonitosti njene rasti, je ni težko obrezati. Načeloma je ...
Preberite več >V poskusnem sadovnjaku Kmetijskega inštituta Slovenije na Brdu pri Lukovici prirejajo v soboto, 10. marca, praktični ...
Preberite več >Ljubiteljski sadjarji imajo pri obrezovanju sadnega drevja pogosto podobne težave. Naučena načela rezi pri drevesu ma...
Preberite več >Zgodnja pomlad je še vedno pravšnji čas za sajenje sadnega drevja, če nam tega ni uspelo storiti jeseni. Vendar ne sm...
Preberite več >Z rezjo sadnega drevja ne odstranjujemo le odvečnih poganjkov, poškodovanih ogrodnih vej ali tistih, ki so nam napoti...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.