IŠČETE:
Medtem ko pšenico in krompir že več desetletji pobiramo z mehanizacijo, pri obiranju jagod, sadja in solat še vedno p...
Preberite več >Kadar imamo po kosilu ostanke, ki jih nočemo zavreči, moramo dobro premisliti, preden z njimi nahranimo domačo mačko....
Preberite več >Inšpekcija je v uradnem nadzoru sadja in zelenjave na stojnicah in tržnicah tudi letos zaznala kršitve. Pri pravnih o...
Preberite več >Slovenija je bila po prehranskih bilancah lani najmanj samooskrbna z zelenjavo (39 odstotkov), sadjem (48 odstotkov) ...
Preberite več >Pokošena trava ima zelo značilen vonj, ki mnogim, če zaprejo oči, predstavlja zeleno barvo. Vonj je izredno prijeten ...
Preberite več >Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je tudi letos, tretje leto zapored, izvedla poseben nadzor...
Preberite več >Slovenija je bila po prehranskih bilancah lani najmanj samooskrbna s sadjem (21 odstotkov) in zelenjavo (39 odstotkov...
Preberite več >Največ ostankov pesticidov vsebujejo jagode in špinača, najmanj pa avokado in sladka koruza, kažejo najnovejši izsled...
Preberite več >Praktični Japonci so že pred desetletji izumili kockaste lubenice, ki jih je laže spraviti v hladilnik, v skladišču z...
Preberite več >Prebivalec Slovenije je lani za prehrano porabil največ žit, zelenjave, mesa, svežega sadja in krompirja. Domača prid...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.
STRINJAM SE