IŠČETE:

Zanimanje za gojenje in predelavo zelišč narašča

Lani se je s prodajo zelišč v naši državi ukvarjalo 363 kmetijskih gospodarstev na nekaj manj kot 150 hektarih zemlji...

Preberite več >

O koničastih in okroglih grudicah zemlje

Ana Vovk Korže je profesorica na oddelku za geografijo mariborske filozofske fakultete. Dvojna doktorica znanosti pri...

Preberite več >

V vrtcih in šolah vse več lokalne hrane in živil

V slovenskih vzgojnoizobraževalnih zavodih se je povečal delež lokalne hrane in živil, je pokazala anketa kmetijskega...

Preberite več >

Nizka stopnja samopreskrbe z zelenjavo in krompirjem

Vsak prebivalec Slovenije je lani za prehrano v povprečju porabil 112 kilogramov žit, 96 kilogramov zelenjave, 82 kil...

Preberite več >

Največji preskok je KZ Krka uspel pri zelenjavi

V integrirano pridelavo se je vključilo nekaj novih pogodbenih pridelovalcev. KZ je povečala prihodke za štiri odstot...

Preberite več >

Za večjo prepoznavnost slovenskih živil

Promocija kmetijskih in živilskih proizvodov je postala usodna za delovanje države. Zato je za izvajanje lani sprejet...

Preberite več >

Sadje, zelenjava in žita na pragu prestolnice

Z upadanjem samopreskrbe je lokalna pridelava hrane postala nova zapoved, morda bo kmalu tudi eksistencialna nujnost....

Preberite več >

Premalo doma pridelane hrane

V Sloveniji pridelamo premalo hrane, s katero bi količinsko zadovoljili lastne potrebe po njej. Povečanje deleža samo...

Preberite več >

Do samopreskrbe z vrtički, vlaganjem, s peko kruha

Kriza, ki ji ni videti konca, spreminja ravnanja potrošnikov, njihove nakupovalne navade, odnos do blagovnih znamk, t...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE