IŠČETE:
Lani se je s prodajo zelišč v naši državi ukvarjalo 363 kmetijskih gospodarstev na nekaj manj kot 150 hektarih zemlji...
Preberite več >Koronavirus je brez dvoma temeljito spremenil prehranjevalne in nakupovalne navade ljudi. V času samoizolacije in soc...
Preberite več >Ana Vovk Korže je profesorica na oddelku za geografijo mariborske filozofske fakultete. Dvojna doktorica znanosti pri...
Preberite več >V slovenskih vzgojnoizobraževalnih zavodih se je povečal delež lokalne hrane in živil, je pokazala anketa kmetijskega...
Preberite več >Vsak prebivalec Slovenije je lani za prehrano v povprečju porabil 112 kilogramov žit, 96 kilogramov zelenjave, 82 kil...
Preberite več >V integrirano pridelavo se je vključilo nekaj novih pogodbenih pridelovalcev. KZ je povečala prihodke za štiri odstot...
Preberite več >Promocija kmetijskih in živilskih proizvodov je postala usodna za delovanje države. Zato je za izvajanje lani sprejet...
Preberite več >Z upadanjem samopreskrbe je lokalna pridelava hrane postala nova zapoved, morda bo kmalu tudi eksistencialna nujnost....
Preberite več >V Sloveniji pridelamo premalo hrane, s katero bi količinsko zadovoljili lastne potrebe po njej. Povečanje deleža samo...
Preberite več >Kriza, ki ji ni videti konca, spreminja ravnanja potrošnikov, njihove nakupovalne navade, odnos do blagovnih znamk, t...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.