IŠČETE:

Krompir: Letos se tla počasi ogrevajo

Če ste se odločili pridelati krompir, je zdaj pravi čas za nakup semenskih gomoljev. Ker je zemlja povsod po Slovenij...

Preberite več >

Za medenje kakijev je odločilna temperatura

Kakije poberejo šele, ko z drevesa odpade listje in oranžni plodovi žarijo v goli krošnji. Vendar tudi takrat še niso...

Preberite več >

Vrtičkarju prijazen krompir

Prišel je namig, naj predstavimo najboljše sorte krompirja. Težka naloga. Ker se o okusih ne razpravlja, pravijo. A d...

Preberite več >

Sorte krompirja: večino novosti preizkusijo v Sloveniji

Čeprav je do sajenja krompirja v osrednji Sloveniji vsaj še poldrugi mesec, se je prodaja semenskega krompirja začel...

Preberite več >

Krompir: Pregnojena tla, več možnosti za bolezni

Slovenci sadimo krompir na vrtu predvsem za sprotno porabo, obožujemo pečen mladi krompir, nekateri pa imajo dovolj ...

Preberite več >

Izbor sort: Novosti in klasika

Sredi februarja je prodaja semenskega krompirja že v polnem teku. Ker se število sort, ki so naprodaj na slovenskem t...

Preberite več >

Semenski krompir: Za vrt najprimernejša izbira odpornih sort

Kljub nevšečnostim z zelo razširjeno krompirjevo plesnijo je vrtičkarska pridelava še vedno smiselna, pravi dr. Peter...

Preberite več >

Pridelajmo svoj krompir: največ pet gomoljev na kvadratni meter

Svež krompir z domačega vrta nam gre še posebno v slast. Vrtičkarji, ki se odločijo, da bodo seme nakalili in ga že s...

Preberite več >

Krompir: nove slovenske sorte so odporne na viruse

Do najzgodnejšega sajenja krompirja na prosto je več kot mesec dni, čas pa je že pravšnji za izbiro in nakup semenske...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE