IŠČETE:
Polica, omarica ali predal z začimbami lahko hitro postane pretesna za vse začimbe, ki jih uporabljate in imate na za...
Preberite več >Ste vedeli, da se mora klinček v kuhanem vinu potopiti na dno ali iz njega kukati z glavico navzgor? Če kot čolniček ...
Preberite več >Kuhanje s svežimi zelišči je za vsako kuharico nekaj posebnega, njeni domači pa bodo hitro opazili poseben, boljši ok...
Preberite več >Če vrtnicam poleti redno odstranjujemo odcvetele cvetove, bodo hitreje ponovno zacvetele. Namesto da bi hrano usmeril...
Preberite več >Pavel po elektronski pošti
Kje bi lahko našel podatke o žafranu, ki ga uporabljamo kot začimbo, in/ali mogoče raste tudi pri nas?
Barvanje velikonočnih pirhov z olupki čebule ni nič nenavadnega, toda zakaj ne bi z naravnimi barvami v hrani obarval...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.