IŠČETE:

6 korakov za urejeno polico (ali predal) z začimbami

Polica, omarica ali predal z začimbami lahko hitro postane pretesna za vse začimbe, ki jih uporabljate in imate na za...

Preberite več >

Praznično krepčilo: Med nujo in hedonizmom

Ste vedeli, da se mora klinček v kuhanem vinu potopiti na dno ali iz njega kukati z glavico navzgor? Če kot čolniček ...

Preberite več >

Zeliščni vrt: Na soncu in pri roki

Kuhanje s svežimi zelišči je za vsako kuharico nekaj posebnega, njeni domači pa bodo hitro opazili poseben, boljši ok...

Preberite več >

O poletni negi vrtnic iz prve roke

Če vrtnicam poleti redno odstranjujemo odcvetele cvetove, bodo hitreje ponovno zacvetele. Namesto da bi hrano usmeril...

Preberite več >

Pavel po elektronski pošti

Žafran

Kje bi lahko našel podatke o žafranu, ki ga uporabljamo kot začimbo, in/ali mogoče raste tudi pri nas?

Oddajte nasvet >

Ustvarjamo z barvami iz hrane

Barvanje velikonočnih pirhov z olupki čebule ni nič nenavadnega, toda zakaj ne bi z naravnimi barvami v hrani obarval...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE