IŠČETE:

Kivi − sadeže zorimo samo za sproti

Pri domačem shranjevanju kivija navadno pišemo o dveh stvareh: kako trde kupljene ali z domače pergole obrane sadeže ...

Preberite več >

Za medenje kakijev je odločilna temperatura

Kakije poberejo šele, ko z drevesa odpade listje in oranžni plodovi žarijo v goli krošnji. Vendar tudi takrat še niso...

Preberite več >

Kdaj jabolka najlepše rdečijo?

Tisti, ki imate na vrtu jablano sorte, pri kateri se plodovi rdeče obarvajo, gotovo veste, da so temperature zadnje d...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE