IŠČETE:
Gotovo ste že slišali, da iz slabega grozdja ne nastane dobro vino. In tudi oseba, ki ne pozna procesa, med katerim s...
Preberite več >V sadovnjaku Kmetijskega inštituta Slovenije na Brdu pri Lukovici bo v soboto, 1. septembra, dan odprtih vrat. Ob 10....
Preberite več >Sadjarji v Sloveniji bodo letos, po dveh slabih letinah zaradi spomladanskih pozeb, po pričakovanjih pobrali nadpovpr...
Preberite več >Sadjarji po dveh letih izgub pridelka zaradi pozeb letos pričakujejo, da bo jabolk za domači trg dovolj. Ocena letošn...
Preberite več >Na mnogih plodovih dreves so letos vidne posledice spomladanske pozebe. Ker jih je izredno malo, niso samo prekomerno...
Preberite več >Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo v naslednjih tednih promoviralo lokalno pridelana jabolka, pri č...
Preberite več >Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v sodelovanju s sadjarji in Zbornico kmetijskih in živilskih pod...
Preberite več >Tisti, ki imate na vrtu jablano sorte, pri kateri se plodovi rdeče obarvajo, gotovo veste, da so temperature zadnje d...
Preberite več >V času, ko se breskve že poslavljajo, ljubiteljski sadjarji, ki so nasad zastavili tako, da je zoreče sadje v njem če...
Preberite več >Na Kmetijskem inštitutu Slovenije prirejajo od 18. do 20. septembra dneve jabolk. Izbira časa za prireditev, v okviru...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.