IŠČETE:

Zato je pomembno, da se z roko ne dotikamo jajčne vsebine

Pravilno shranjeno jajce ima navadno neoporečno vsebino, vendar moramo biti pozorni, da ta ne pride v stik s površino...

Preberite več >

Zakaj jajc ne smemo prati

Vsi smo že slišali, da so jajca občutljivo živilo, s katerim moramo skrbno ravnati, paziti na svežino in jih prav shr...

Preberite več >

Lani pridelali skoraj 85 odstotkov manj medu

V Sloveniji so lani v primerjavi s predlani pridelali manj medu in perutninskega mesa, ter več govejega, prašičjega, ...

Preberite več >

Zgodbe bralcev: velikonočna dekoracija v rdeči kombinaciji

Bralka Mateja nas je spet razveselila s krasnimi fotografijami svojega skrbno dekoriranega doma - tokrat na temo veli...

Preberite več >

5 idej za čudovite velikonočne pisanice

Mize se bodo šibile pod velikonočnimi dobrotami. Okraševali bomo pirhe in iskali ideje za čarobne pogrinjke.

Preberite več >

6 idej za naravno barvanje pirhov

Letošnji velikonočni prazniki bodo potekali v ožjih družinskih krogih, zato bo na mizah manjša količina dobrot in tud...

Preberite več >

Vse več trgovcev se odreka jajcem iz baterijske reje

Društvo za zaščito živali Ljubljana in zavod Danes je nov dan, ki vodita kampanjo Imaš jajca za odpravo jajc iz bater...

Preberite več >

V Sloveniji odvzeti vzorci jajc in jajčnih proizvodov niso vsebovali fipronila

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je v okviru posebnega nadzora nad jajci, jajčnimi proizvod...

Preberite več >

Lani manj govedine, svinjine in perutnine ter občutno več medu

Letna prireja govejega, prašičjega in perutninskega mesa je bila lani v primerjavi z letom prej manjša, prireja ovčje...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE