IŠČETE:

Zelje in repo kisamo jeseni zaradi temperatur

Z domačim kisanjem zelja in repe se pri nas ukvarja več ljudi, kot jih ti vrtnini prideluje. Izbira teh živil v trgov...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Ni še zima, zdaj je čas, da polepšamo pomlad

Kako lepe dneve smo imeli! Lani sem v tem času pobrala vse korenovke, ki slabše prenašajo zimo, in jih shranila v zab...

Preberite več >

Naravno kisanje: Odločilna sta sladkor in sol

Naravni proces kisanja zelja in repe, ki sta imela pred stoletji v naših krajih večji prehranski pomen kot danes, so ...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE