IŠČETE:
Prebivalec Slovenije je lani zavrgel povprečno 1,3 kilograma hrane na teden, v celem letu pa 67 kilogramov. Po oceni ...
Preberite več >V letu 2017 je povprečen prebivalec Slovenije zavrgel 64 kilogramov hrane ali štiri odstotke manj kot v letu prej. Me...
Preberite več >V sklopu Tedna nezavržene hrane, ki se končuje prav danes, 2. junija, je potekala tudi prav posebna večerja, ki so se...
Preberite več >V Sloveniji letno pridelamo okoli 179.000 ton odpadne hrane, kar pomeni 86 kilogramov na osebo. K zmanjšanju količin ...
Preberite več >Skupina nizozemskih študentov je našla način, kako predelati in ponovno uporabiti odpadno sadje. Iz njega delajo neke...
Preberite več >Še do nedelje poteka Evropski teden zmanjševanja odpadkov, katerega cilj je povečati ozaveščenost o spremembi navad v...
Preberite več >Danes, 5. junija je svetovni dan okolja. Letošnji izpostavlja etični vidik pri nakupovanju hrane in je namenjen zmanj...
Preberite več >Razsežnosti gospodarske krize z več milijoni brezposelnih in njihovimi socialnimi stiskami so tudi veliki in prehrans...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.