IŠČETE:
Domače kisanje zelja je v slovenskih gospodinjstvih priljubljeno, tudi tam, kjer zelja ne pridelujejo doma. Ker je le...
Preberite več >Krompir imamo Slovenci radi, nekateri z belim, drugi rumenim mesom, mnogi prav določene sorte: takšne, ki se ravno pr...
Preberite več >Korenovke in gomoljnice so pozimi redno na mojem jedilniku. Zelenjava, ki jo lahko pripravimo na tisoč načinov, je tu...
Preberite več >Prihodnji dnevi in tedni bodo v znamenju shranjevanja domačega sadja in vrtnin. Njihova obstojnost je odvisna od kako...
Preberite več >Te dni se police v trgovinah šibijo pod takšnimi in drugačnimi kozarci za vlaganje, steklenicami in posodami za zamrz...
Preberite več >Medtem ko nas je začetek letošnjega poletja malo prej kot ponavadi obdaril z jagodičjem, je dozorevanje poznejših sad...
Preberite več >Kam s presežkom dobrot z domačega zelenjavnega in sadnega vrta? V kozarce za vlaganje, steklenice in posode za zamrzo...
Preberite več >Navajeni smo, da so jeseni časopisi in revije polni nasvetov o predelavi in shranjevanju pridelkov, a marsikateri vrt...
Preberite več >Na policah trgovin je resda ogromno pridelkov in izdelkov dostopnih vse leto, vendar ni nič tako okusno kot z veliko ...
Preberite več >Marija iz Ljubljane po običajni pošti
Že marsikdaj sem si pomagala s kakšnim nasvetom bralcev, ki sem ga prebrala v rubriki Pisali ste nam, zato upam, da se bo našel kdo, ki mi bo vedel... Več >
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.