IŠČETE:
V ponorelem tempu življenja se ima redkokdo čas poglabljati v način pridelave poljščin, sadja, zelenjave in drugih ku...
Preberite več >Krajinska arhitektka Nataša Bučar Draksler je že leta 2010 v projektu Vrt za srce povezovala lastnike zemlje s pridel...
Preberite več >Z upadanjem samopreskrbe je lokalna pridelava hrane postala nova zapoved, morda bo kmalu tudi eksistencialna nujnost....
Preberite več >S posebnostmi biodinamike ste se lahko v naši prilogi že večkrat srečali. Gre za uspešno metodo kmetovanja, ki je tud...
Preberite več >Da je imelo kisanje zelja in repe na Slovenskem že pred več kot pol tisočletja velik prehranski pomen, pričajo takrat...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.