IŠČETE:
Domače kisanje zelja je v slovenskih gospodinjstvih priljubljeno, tudi tam, kjer zelja ne pridelujejo doma. Ker je le...
Preberite več >Čeprav je ponudba kislega zelja in kisle repe v naših trgovinah velika in sta dobre kakovosti, veliko Slovencev prise...
Preberite več >Jaz repo, podzemno kolerabo in črno redkev obožujem kar surove. Naribane kombiniram vse tri med seboj ali dve skupaj,...
Preberite več >Vse tri oblikujejo podzemni del v velike gomolje oziroma korene. Vse tri so polne vitaminov in mineralov in mnogokrat...
Preberite več >Kljub vročini le najdimo čas in poskrbimo, da gredice, s katerih smo pobrali vrtnine, ki so sklenile svoj življenjski...
Preberite več >Naravni proces kisanja zelja in repe, ki sta imela pred stoletji v naših krajih večji prehranski pomen kot danes, so ...
Preberite več >Da je imelo kisanje zelja in repe na Slovenskem že pred več kot pol tisočletja velik prehranski pomen, pričajo takrat...
Preberite več >Glavno zagotovilo, da bomo pridelali zdrave kapusnice, je, da jih na isto gredico, na kateri so rasle bodici kapusnic...
Preberite več >S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.