IŠČETE:

Letos več težav pri kisanju zelja in repe

Domače kisanje zelja je v slovenskih gospodinjstvih priljubljeno, tudi tam, kjer zelja ne pridelujejo doma. Ker je le...

Preberite več >

Vse o kisanju zelja in repe

Čeprav je ponudba kislega zelja in kisle repe v naših trgovinah velika in sta dobre kakovosti, veliko Slovencev prise...

Preberite več >

Repa, podzemna koleraba, črna redkev na krožniku

Jaz repo, podzemno kolerabo in črno redkev obožujem kar surove. Naribane kombiniram vse tri med seboj ali dve skupaj,...

Preberite več >

Kolumna Jerneje Jošar: Avgusta sejemo korenovke - kolerabo, repo in črno redkev

Vse tri oblikujejo podzemni del v velike gomolje oziroma korene. Vse tri so polne vitaminov in mineralov in mnogokrat...

Preberite več >

Poleti vrtnarimo z mislijo na jesen

Kljub vročini le najdimo čas in poskrbimo, da gredice, s katerih smo pobrali vrtnine, ki so sklenile svoj življenjski...

Preberite več >

Naravno kisanje: Odločilna sta sladkor in sol

Naravni proces kisanja zelja in repe, ki sta imela pred stoletji v naših krajih večji prehranski pomen kot danes, so ...

Preberite več >

Kisanje zelja in repe: zakaj prav smrekove deske in savski kamen?

Da je imelo kisanje zelja in repe na Slovenskem že pred več kot pol tisočletja velik prehranski pomen, pričajo takrat...

Preberite več >

Gojenje, vrste in sorte kapusnic

Glavno zagotovilo, da bomo pridelali zdrave kapusnice, je, da jih na isto gredico, na kateri so rasle bodici kapusnic...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE