IŠČETE:

Zamrzovanje sadja in vrtnin – kaj blanširamo in zakaj?

Večino vrtnin pred zamrzovanjem na hitro prevremo in ohladimo, medtem ko sveže sadje pogosteje zamrzujemo surovo. Pre...

Preberite več >

Joj, žvečilka na oblačilih

Zgodilo se je, da sem s hlačami bombažne trenirke nekje »pobrala« žvečilni gumi. Odstranjevanje po zamrzovanju se ni ...

Preberite več >

Shranjevanje pridelkov: natančnost se nam obnese

Prihodnji dnevi in tedni bodo v znamenju shranjevanja domačega sadja in vrtnin. Njihova obstojnost je odvisna od kako...

Preberite več >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE