Toplotnoizolacijski sistem Jubizol

15. 9. 2011

JUBIZOL fasade za različne objekte in arhitekturne sloge
JUBIZOL fasada je univerzalen fasadni toplotnoizolacijski sistem, ki zagotavlja učinkovito toplotno izolacijo zunanjih zidov zgradbe, v različnih vremenskih razmerah ščiti fasadne površine pred atmosferskimi obremenitvami ter z zaključnim slojem dekorativnega ometa zagotavlja objektu estetski videz. Pri JUBIZOL fasadi je osnovni omet z zaključnimi zaščitnimi in dekorativnimi sloji vgrajen neposredno na toplotnoizolacijsko oblogo.

Dekorativni ometi
Naši dekorativni ometi izkazujejo odlične lastnosti kot so vodoodbojnost, paroprepustnost in svetlobna odbojnost. Po vezivih jih delimo na akrilne, silikatne, silikonske in mineralne, po videzu pa na zaribane, glajene, brizgane in valjčkane. S primerno  barvo in teksturo zaključnega sloja, z okrasnimi obrobami, venci in podobnimi dekorativnimi elementi tako zagotovimo stanovanjski, poslovni ali drugi zgradbi želeni videz, ki se ujema z okolico in poudarja zasnove objekta.

JUB je bil med prvim evropskimi proizvajalci, ki je že v letih 2004 in 2005 za svoje sisteme pridobil evropska tehnična soglasja (ETA), ki ob pravilnem vzdrževanju jamčijo za popolno funkcionalnost sistema najmanj 25 let.

Fasada Jubizol več kot le funkcionalno oblačilo hiše
Fasadni toplotnoizolacijski ovoj sistema JUBIZOL izpolnjuje vsa vaša prizadevanja za čim varčnejšo in racionalno porabo energije, saj lahko z njimi letno prihranite več kot 40 odstotkov energije! Pozimi boste občutno zmanjšali stroške ogrevanja, poleti pa prihranili pri hlajenju objekta. Hkrati JUB za svoje sisteme nudi kar 10-letno garancijo, pomembno je le, da je fasada pravilno izvedena in primerno vzdrževana.

Na JUB-ovi spletni strani www.jub.eu lahko z aplikacijo JUB JUBIZOL engineering izračunate varčnost toplotnoizolacijskega sistema, za pomoč pri notranji ali zunanji dekoraciji pa uporabite aplikacijo JUB DESIGN STUDIO, kjer lahko na fotografijah tipičnih objektov preizkusite kombinacije barv in tekstur, ki so vam na voljo.

Preverjeno najboljši klasični JUBIZOL fasadni sistemi

V JUB-u smo ponudbo fasadnih sistemov združili v štiri JUBIZOL fasadne sisteme, med katerimi lahko vsak kupec najde tisto, kar mu je osebno pri izbiri fasade najbolj pomembno.
JUBIZOL STANDARD, COMFORT, PREMIUM in NATUR predstavljajo klasične kontaktne fasadne sisteme, ki se razlikujejo predvsem po kakovosti uporabljenih materialov in posledično po dolgotrajnosti ohranjanja najbolj pomembnih lastnosti fasadnega sistema. Razlike med sistemi opredeljuje izbor  vrste izolacijskih plošč kot tudi določena kombinacija lepil in dekorativnih ometov.

Ob nakupu fasadnega sistema JUBIZOL vam naš arhitekt izdela brezplačno barvno študijo objekta.
 

JUBIZOL STANDARD
Je najbolj razširjen toplotno-izolacijski sistem s 30-letno tradicijo uporabe. Ta sistem zadovoljuje potrebe največjega števila kupcev, zagotavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno in je prva izbira večine profesionalcev. Priporočamo ga pri novogradnji, kot tudi pri obnovi objektov. Zaradi protipožarnih zahtev lahko uporabljamo Jubizol STANDARD sistem na objektih nižjih od 22m.

KOMPONENTE SISTEMA:

Izolacija: JUBIZOL EPS izolacijske plošče
Lepilo: EPS lepilna malta; Opcijsko JUBIZOL lepilo
Osnovni omet: EPS lepilna malta
Osnovni premaz: Unigrund
Armaturna mrežica: 145 g /m2
Dekorativni omet: AKRILNI omet; Opcijsko Silikatni omet

ZNAČILNOSTI SISTEMA:
- idealno razmerje med kakovostjo in ceno
- velika izbira barvnih odtenkov, razen pri izbiri silikatnega ometa
- dekorativni omet je lahko glajen ali zariban
- več kot 30-letna tradicija
- več kot 10 milijonov m² vgrajenih fasad
 

JUBIZOL COMFORT
Toplotno-izolacijski sistem predstavlja pravo izbiro za visoko zahtevne kupce, ki želijo narediti korak dlje pri izbiri fasade. Namenjen je objektom višjega standarda, na razpolago pa je izredno široka paleta barvnih odtenkov in visokokakovosten dekorativni omet.
Primeren je za fasade enodružinskih hiš kot tudi za velike objekte namenjene bivanju, turizmu, industriji in podobno.

KOMPONENTE SISTEMA:

Izolacija: JUBIZOL EPS izolacijske plošče; Opcijsko JUBIZOL EPS z luknjami, Mineralna volna
Lepilo: JUBIZOL lepilna malta; Opcijsko EPS lepilna malta na EPS izolaciji
Osnovni omet: JUBIZOL lepilna malta
Armaturna mrežica: 160 g /m2
Osnovni premaz: Unigrund
Dekorativni omet: UNIXIL G

ZNAČILNOSTI SISTEMA:
- optimalen fasadni sistem v več pogledih
- izredno velika izbira barvnih odtenkov
- široka ponudba izolacijskih plošč (možnost izbire bolj paroprepustne EPS izolacijske plošče )
- estetsko in tehnološko dovršen dekorativni omet, ki je lahko glajen ali zariban
 

JUBIZOL PREMIUM
Toplotno-izolacijski sistem je rešitev, v kateri je uporabljena inovativna tehnologija (nano tehnologija), s katero zagotavljamo vrhunsko kakovost in najboljšo zaščito vašega objekta.
Uporablja se pri prestižnih objektih, kjer prevladujejo eleganca, minimalizem in luksuz, ki jih najbolje pričara belina in paleta pastelnih odtenkov.
Namenjen je lastnikom vil in zelo zahtevnih objektov, kot so denimo izjemno visoke stavbe, objekti, ki niso zaščiteni pred dežjem, hoteli, industrijski objekti, kot tudi stanovanjski objekti, ki se nahajajo v mestnih jedrih, izpostavljeni pa so visoki ravni onesnaževanja fasadnih površin.

KOMPONENTE SISTEMA:

Izolacija: LAMELA iz mineralne volne, Opcijsko (Plošča iz mineralne volne, EPS izolacijske plošče, EPS z luknjami, EPS grafitni, EPS grafitni z luknjami)
Lepilo: JUBIZOL lepilna malta, Opcijsko ( JUBIZOL Disperzijsko lepilo – montažna gradnja )
Osnovni omet: JUBIZOL lepilna malta, Opcijsko ( JUBIZOL Disperzijska malta, na EPS ploščah )
Armaturna mrežica: 160 g /m2
Osnovni premaz: Unigrund
Dekorativni omet: NANOXIL G, Opcijsko (SILIKONSKI omet)

ZNAČILNOSTI SISTEMA:
- samočistilni učinek na površini ometa
- najdaljša življenjska doba med fasadnimi sistemi (min. 30 let)
- visoka požarna odpornost sistema
- vrhunski zaključni omet  na osnovi najnovejših izsledkov nano tehnologije
- materiali so proizvedeni s tehnološko dovršenimi tehnologijami
- širok izbor izolacijskih plošč
- zelo dobra zvočna izolativnost
 

JUBIZOL NATUR SISTEM
Eno od osnovnih vodil podjetja JUB je visoka ekološka ozaveščenost. Stalna skrb za človeka in njegovo okolico je eden primarnih ciljev, ki jim vztrajno sledimo. To idejo lahko še posebej prepoznamo v JUBIZOL NATUR fasadnem sistemu. Za ekološko ozaveščene kupce, ki so istočasno ljubitelji narave in čistega okolja, je NATUR sistem prava rešitev. Sistem Natur priporočamo predvsem za objekte, ki so grajeni v skladu z veljavnimi ekološkimi smernicami.

KOMPONENTE SISTEMA:

Izolacija: LAMELA iz mineralne volne 
Lepilo: JUBIZOL lepilna malta; opcijsko JUBIZOL lepilo
Osnovni omet: JUBIZOL lepilna malta
Armaturna mrežica: 160 g /m2
Vmesni premaz: Unigrund
Dekorativni omet: SILIKATNI omet; opcijsko  NIVELIN D + RevitalColor

ZNAČILNOSTI SISTEMA:
- večina uporabljenih materialov je razgradljiva
- nizka poraba energije za proizvodnjo materialov
- naravni materiali
- izredna paroprepustnost sistema
- zelo dobra zvočna izolativnost

JUB-ov arhitekt svetovalec in izdelava barvne študije
Za podrobnejše informacije in svetovanje v zvezi z nakupom ali izvedbo fasade pokličite JUB-ovo tehnično informativno službo na brezplačno telefonsko številko 080 15 56  (vsak delovnik med 8. in 18. uro, ob sobotah med 8. in 13. uro) ali pišite na info@jub.si. Več informacij najdete na www.jub.eu.

Hkrati pa nas lahko ob delavnikih med 7. in 19. uro in ob sobotah med 7. in 13. uro obiščete v našem razstavnem salonu JUB Design Studio v Dolu pri Ljubljani, kjer sta vam na voljo tehnični svetovalec ter arhitekt. Pomagala vam bosta tako pri izbiri ustreznih materialov kot tudi pri izbiri najboljše barvne kombinacije vaše hiše ali notranjih prostorov. Za izdelavo barvne študije pokličite arhitekta svetovalca na 01/ 588 4339. Ob naročilu fasade JUBIZOL je barvna študija brezplačna! 

Deli na facebooku

Deli na drugih omrežjih

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE