10. 11. 2014

Domač jabolčni kis

Cirila z Velikega Gabra po običajni pošti

Naredila sem jabolčni kis. Jabolka sem očistila in narezala na kolobarčke in jim dodala približno 80 litrov vode in 1,2 kilograma sladkorja. To sem pustila stati več kot mesec dni, potem pa precedila skozi gazo in dala v plastični sod in ga pokrila s krpo, a se kis ni očistil. Tudi ko sem ga pretočila, je ostal moten. Kaj sem naredila narobe, ali mi lahko svetujete, kaj še lahko naredim? Hvala.

KOMENTARJI

Silvan iz Ljubljane
9. 12. 2014 13:24

V prilogi Deloindom sem prebral vprašanje gospe Cirile iz Velikega Gabra, kaj storiti, da kis ne bo moten. Če še nima odgovora, naj me pokliče na tel. št. 031/562 416.

Več pisem bralcev

 Pošljite nam vprašanje

'Franc' preko spletne strani

Sredstvo za čiščenje pajkov na fasadi

Prosim za nasvet, kako očistiti fasado od pajkov. Hvala. 

Oddajte nasvet >

Irena po elektronski pošti

Podarim mikrovalovno pečico

Če kdo potrebuje mikrovalovno pečico, mu jo podarim. Pokličite na številko 051 209 122.

Oddajte nasvet >

Ksenija po elektronski pošti

Prenosne klime

Pri pospravljanju garaže smo našli tri popolnoma nove prenosne klime, na koleščkih, v originalni embalaži. Imajo funkcijo ventilatorja, vlažilnika,... Več >

Oddajte nasvet >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE