13. 5. 2011

Recept za marmelado

Nuša Ule Maček preko spletne strani

Spoštovani!
Pred leti je bralec/bralka v rubriki PISALI STE NAM objavil nasvet, kako pripraviti marmelado iz zrelih bezgovih jagod. Po receptu smo jo sicer pripravili, vendar imamo to sezono veliko težavo, ker se marmelada kisa in vre. Verjetno smo pri pripravi nespretni ali pa delamo kakšno napako. Prosim avtorja recepta, če se lahko javi, zapiše kontaktno številko telefona, naslov ali e - naslov, da bi ga osebno poprosili za nasvet.
Hvala in pozdrav.

Več pisem bralcev

 Pošljite nam vprašanje

'Ines' preko spletne strani

Kamin

'S fantom živiva v kupljeni hiši, ki ima vgrajen kamin, a ga ne uporabljava niti ga ne nameravava. Iščeva rešitev, kako zapreti prednjo odprtino, s... Več >

Oddajte nasvet >

'Jan' preko spletne strani

Študent iščem nastanitev z nižjo ceno v zameno za delo

Sem miren in redni študent iz Češke in iščem nastanitev v bližini Kopra ali Ankarana od junija do septembra (največ 250 evrov/mesec), saj bom polet... Več >

Oddajte nasvet >

Ferenc iz Ljubljane po običajni pošti

Pomoč na vrtu

Prihaja pomlad, vrtovi, sadovnjaki, grmovnice se prebujajo iz zimskega spanja. Lahko vam pomagam pri prekopavanju vrtnih gredic, košnji trave, obre... Več >

Oddajte nasvet >
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij DELOINDOM Logo

Zakaj imamo v uredništvu Dela in dom radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE
newsletter
deloindom logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
deloindom logo

Naročite se
na DELOINDOM

NAROČI SE